افسر ارشد پزشکی استرالیا توصیه کرد که “استدلال بهداشت عمومی کافی” برای قوانین جدید سفر وجود ندارد.
نامه ای که به تازگی منتشر شده نشان می دهد که استرالیا با وجود توصیه مقامات ارشد پزشکی این کشور در مخالفت با این اقدام، آزمایش COVID-19 را برای مسافرانی از چین معرفی کرده است.
پل کلی، افسر ارشد پزشکی استرالیا، روز شنبه در نامه ای به مارک باتلر، وزیر بهداشت، گفت که او معتقد نیست که توجیه بهداشت عمومی برای معرفی الزامات سفر جدید برای مسافران از چین وجود داشته باشد.
کلی گفت که سطح بالای واکسیناسیون و پیش از عفونت استرالیا، و این واقعیت که نوع فرعی BF.7 Omicron که به نظر میرسد باعث ایجاد موارد در چین میشود، از جمله دلایل دیگر در این کشور منتشر شده است، به این معنی است که «استدلال بهداشت عمومی کافی وجود ندارد. “. برای قوانین جدید سفر
او گفت: «توافق قوی» در میان مقامات بهداشت ایالتی استرالیا و نیوزلند وجود داشت که محدودیتهای سفر از چین «با رویکرد ملی فعلی برای مدیریت کووید-19 مغایرت دارد و با خطر نامتناسب است».
کلی توصیه کرد که به جای محدودیتهای سفر، دولت باید آزمایشهای فاضلاب را گسترش دهد، نمونهبرداری داوطلبانه را برای مسافران بینالمللی معرفی کند و ردیابی افرادی را که آزمایش COVID-19 مثبت دارند و سابقه اخیر سفرهای خارجی دارند، بهبود بخشد.
علیرغم توصیهها، باتلر روز بعد اعلام کرد که مسافرانی از چین، از جمله هنگکنگ و ماکائو، باید طی 48 ساعت پس از سفر، نتیجه منفی COVID را ارائه کنند.
باتلر گفت که با توجه به وضعیت پویا و در حال تحول در چین و احتمال ظهور انواع جدید در یک محیط انتقال بالا، او این تصمیم را “از روی احتیاط فراوان” گرفته است.
باتلر در آن زمان گفت که کلی از او “توضیحات گسترده ای” دریافت کرده بود، اما در مورد ماهیت توصیه هایی که دریافت کرد به جزئیات پرداخت. باتلر از آن زمان از این اقدامات به عنوان “بسیار متواضع” و “تصمیم متعادل” دفاع کرده است.
نامه کلی به باتلر اواخر دوشنبه شب در وب سایت وزارت بهداشت و خدمات مراقبتی استرالیا منتشر شد.
این اقدام استرالیا به دنبال ارائه اقدامات مشابه توسط ایالات متحده، بریتانیا، کره جنوبی، هند، ژاپن، تایوان، ایتالیا، فرانسه و اسپانیا صورت گرفت.
کانادا همچنین روز شنبه اعلام کرد که آزمایش ورود افراد از چین را از 5 ژانویه آغاز خواهد کرد.
مقامات این نگرانی را مطرح کرده اند که افزایش موارد در چین به دنبال حذف سیاست سختگیرانه “صفر کووید” توسط پکن می تواند منجر به ظهور انواع جدید و خطرناک تر شود.
برخی از کارشناسان بهداشتی از الزامات آزمایش انتقاد کرده و استدلال می کنند که آنها برای جلوگیری از گسترش انواع جدید و خطر دامن زدن به بیگانه هراسی کاری انجام نمی دهند.
چین قوانین آزمایش را “غیر ضروری” و رسانه های دولتی چین این اقدامات را “بی اساس” و “تبعیض آمیز” انتقاد کردند.
چین پس از سه سال کنترل مرزی سختگیرانه، قرنطینه اجباری خود را برای ورود از 8 ژانویه لغو می کند، اما همچنان همه ورودی ها را تحت آزمایش کووید قرار می دهد.