شورای برابری این کشور گفت که تبعیض جنسی در فرانسه در حال افزایش است و نسل های جوان بیشتر از همه متاثر می شوند.
یک سازمان ناظر برابری که توسط دولت در گزارشی سالانه ایجاد شده است، گفت: پنج سال پس از جنبش #MeToo، جامعه فرانسه “در همه زمینه هایش بسیار جنسیت گرا باقی می ماند.”
شورای عالی برابری بین زنان و مردان همچنین زنگ خطر دو رقمی نرخ خشونت جنسی گزارش شده توسط زنان را در روز دوشنبه به صدا درآورد، زیرا خواستار یک “طرح اضطراری” ملی برای مبارزه با “زمان های گسترده، خشونت آمیز و مرگبار” تبعیض جنسی شد.
در یک نظرسنجی که به سفارش این شورا انجام شد، یک سوم زنان گفتند که توسط شرکای خود در اعمال جنسی که نمی خواستند مورد تجاوز قرار گرفته اند.
به گفته شورا، حدود یک نفر از هر هفت پاسخ دهندگان گفتند مردان به آنها رابطه جنسی اجباری داشته اند و تعداد مشابهی نیز گزارش داده اند که توسط شریک زندگی خود مورد ضرب و شتم قرار گرفته اند.
سیلوی پیر-بروسولت، رئیس شورا، نگرانی خاصی در مورد تبعیض جنسی در میان جوانانی که “در شبکه های اجتماعی، دیجیتال (فناوری) و پورنوگرافی حمام می کنند، ابراز کرد.
او گفت که با تبعیض جنسی باید “از کوچکترین” مبارزه کرد.
این شورا روز چهارشنبه یافته های خود را به امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه ارائه خواهد کرد.
پیر بروسولت در گفتگو با شبکه فرانس اینتر گفت: «به ویژه جوانان در این صحنه های خشونت دنیوی، روابط بین مردان و زنان که کاملاً تحت سلطه و تسلط هستند و در جامعه نفوذ کرده است، به صورت دیجیتالی آموزش می بینند.
او افزود: «ریشهکن کردن تبعیض جنسی بسیار دشوار است.
حداقل 80 درصد از زنان بر این باورند که به دلیل جنسیت با آنها بدتر از مردان رفتار می شود.
شورا تأیید کرد که تعداد و شدت این حوادث در حوزه عمومی، حرفه ای، خصوصی و دیجیتال افزایش یافته است. تناقضی در افکار عمومی مشاهده شد که وجود تبعیض جنسی را به رسمیت شناختند اما در عمل آن را رد نکردند.
در میان مردان 25 تا 34 ساله، تقریباً یک چهارم گفتند که گاهی اوقات احساس می کنند مجبورند برای جلب احترام از زور استفاده کنند.
در تمام گروههای سنی، 40 درصد فکر میکردند که طبیعی است که زنان برای مراقبت از کودکان کار نکنند.
پیشرفت در برخی زمینه ها
برنامه اقدام 10 ماده ای پیشنهادی شورا شامل درخواستی برای مقررات سختگیرانه تر محتوای آنلاین بود.
پیشنهادهای دیگر شامل اجباری کردن آموزش های ضد جنسیت در محل کار و ممنوع کردن تبلیغاتی بود که نشان می داد برخی از اسباب بازی های کودکان برای پسران و برخی دیگر برای دختران هستند.
اگرچه یافته ها تاریک به نظر می رسید، فرانسه در برخی زمینه ها پیشرفت چشمگیری داشت.
الیزابت بورن، نخست وزیر، دومین زنی است که این مقام را در اختیار دارد و مجلس سفلی پارلمان نیز از ماه ژوئن اولین رئیس جمهور زن خود، ییل براون-پیوت را دارد.
دولت ماکرون منابع پلیس را برای مقابله با خشونت خانگی افزایش داده است و به همه زنان تا ۲۵ سال کنترل بارداری رایگان ارائه کرده است.
سیاستمداران همچنین در تلاش هستند تا از طریق قانون اساسی حقوق سقط جنین فرانسه را تضمین کنند، با لایحه ای که هدف آن جلوگیری از هرگونه عقبگرد حقوق باروری در جاهای دیگر، از جمله ایالات متحده است.
با این حال، شورای برابری وضعیت عمومی زنان در فرانسه را «هشدارکننده» توصیف کرد.
در گزارش این شورا آمده است: «جنسگرایی در فرانسه فروکش نمیکند». برعکس، برخی از خشنترین تظاهرات آن بدتر میشوند و نسلهای جوانتر بیشترین آسیب را میبینند.»