[ad_1]

ویروس کرونا ویروس کرونا به دلیل کاهش سریع واردات و صادرات و کاهش میزان صید برخی از گونه ها ، به صنعت غذای دریایی ایالات متحده صدمه زده است.

این یافته های گروهی از دانشمندان است که به دنبال تعیین کمیت خسارات ناشی از بیماری همه گیر به تجارت غذاهای دریایی آمریکا هستند ، که بخشی از آن نیز به دلیل وابستگی به فروش رستوران آسیب دیده است. به گفته دانشمندانی که به تازگی یافته های خود را در مجله علمی Fish and Fisheries منتشر کرده اند ، تقاضای مصرف کننده غذای دریایی در رستوران ها در ماه های نخست شیوع بیماری بیش از 70 درصد کاهش یافته است.

در این تحقیق آمده است که در 9 ماهه نخست سال واردات حدود 37 درصد و صادرات حدود 43 درصد کاهش داشته است. ایستون وایت ، زیست شناس از دانشگاه ورمونت و نویسنده اصلی این مطالعه گفت ، تأثیر اقتصادی بیشتر در کشورهایی احساس می شود که وابستگی زیادی به بخش غذاهای دریایی دارند ، مانند ماین ، آلاسکا و لوئیزیانا.

وایت گفت ، همه چیز برای صنعت محکوم و ناخوشایند نیست ، زیرا مواد غذایی دریایی و آشپزی خانگی به کسب و کارها کمک می کند تا از همه گیری غلبه کنند. وی گفت: اگر مصرف کنندگان محلی به غذاهای دریایی تازه علاقه بیشتری داشته باشند ، این صنعت وضعیت بهتری برای بازیابی از بیماری همه گیر خواهد داشت.

وایت گفت: “انتقال به این بازارهای محلی امری است که واقعاً می تواند برای بهبودی مفید باشد.” “راه پیش رو تمرکز بر کاهش زنجیره تأمین کوچک است.”

این مطالعه نشان داد که صید ماهی فلاندر ، ماهی با ارزش بالا در آلاسکا ، نسبت به سال قبل تا ژوئن 40 درصد کاهش یافته است. آماری از بسیاری از فعالیتهای ماهیگیری آمریکایی تا سال آینده در دسترس نخواهد بود ، اما این یافته ها مربوط به آنچه بسیاری از ماهیگیران در آب می بینند است.

بن مارتنز ، مدیر اجرایی انجمن ماهیگیران ساحل ماین ، گفت: صید ماهی های دریایی در ماین به دلیل عدم دسترسی به بازارهای خارجی مانند کره خشک شده است.

مارتنز گفت: “قیمت ها به قدری پایین آمدند که نتوانستند در سال جاری با این کار تجارت کنند.”

کایل فولی ، مدیر ارشد برنامه غذاهای دریایی در موسسه تحقیقات خلیج ماین ، گفت: این مطالعه آنچه اعضای صنعت غذاهای دریایی را برای ماه ها شنیده اند تأیید می کند. فولی ، که در این مطالعه مشارکت ندارد ، گفت: این یافته ها به وضوح نشان می دهد که صنعت غذاهای دریایی به کمک بیشتری از دولت فدرال نیاز دارد.

در ماه مه ، دولت فدرال 300 میلیون دلار در قانون مراقبت از صنعت دریایی اختصاص داد. دولت در آن ماه 16 میلیارد دلار برای کشاورزان و دامداران اعلام کرد.

فولی گفت: “این به توجیه دلیل نیاز به تسکین بیشتر کمک می کند ، که فکر می کنم بزرگترین نگرانی صنعت ما در کل زنجیره تأمین غذاهای دریایی باشد.”

این تحقیق نتیجه گیری می کند که “فقط زمان به طور کامل COVID-19 را برای صنایع ماهیگیری و دریایی آمریکا نشان می دهد.” گاوین گیبونز ، سخنگوی م Instituteسسه ملی شیلات در مک لین ، ویرجینیا ، گفت که یافته های کوتاه مدت بیانگر دشواری هایی است که صنعت در سال جاری تجربه کرده است.

گیبونز گفت: “بستن شام در رستوران تأثیر نامتناسبی روی غذاهای دریایی داشت و محور خرده فروشی تمام فروش از دست رفته را جبران نمی كرد.”

[ad_2]

منبع: aseman-ma.ir